Voel je dat je vastzit in je fitnessdoelen?

Geen zorgen, daar gaan we verandering in brengen. Met Personal Training die echt op jou is afgestemd. Krachttraining als dé sleutel tot jouw succes!

Laten we meteen kennismaken

Wordt zelfverzekerder en zie er top uit met een fitter en strakker lichaam.

Gebrek aan motivatie?

Ik stel realistische doelen en houdt jou verantwoordelijk.

Tijdsgebrek?

Efficiënte, gepersonaliseerde workouts die passen in jouw leefstijl.

Onzeker?

Ik zorg ervoor dat je, in een veilige omgeving,  met vertrouwen de beste oefeningen correct uitvoert.

Angst voor blessures?

Ik geef je veilige, aangepaste oefeningen en technieken om blessures te voorkomen.

Bang om te falen?

We trainen op jouw tempo. Zodat jij je zeker en comfortabel voelt tijdens je trainingen.

Negatieve ervaringen?

Ik stem af op jouw behoeften en bied persoonlijke aandacht om je te helpen eerdere tegenslagen of nare ervaringen te overwinnen.

Heb je nu nog geen resultaat behaald?

Voel je dat je vastzit in je fitnessdoelen? Geen zorgen, daar gaan we verandering in brengen met Personal Training die écht op jou is afgestemd, met krachttraining als dé sleutel.


Worstel je met gewichtsverlies, krachttekort of gewoon een gebrek aan motivatie?

Als jouw personal trainer ben ik er niet alleen voor de workouts, maar ook als jouw motivator en coach. We zetten krachttraining centraal, want ik geloof dat een sterker lichaam de basis vormt voor al jouw doelen.


Merk je dat standaard fitnessprogramma's niet echt werken voor jou?

Ons gesprek begint met het bespreken van jouw specifieke doelen en het opstellen van een plan dat draait om krachttraining, afgestemd op jouw behoeften en levensstijl. Geen algemene aanpak, maar een programma dat écht bij jou past.


Ben je al eens eerder gestrand in fitnesspogingen en voelt het alsof er iets ontbreekt?

We leren elkaar kennen tijdens een vrijblijvend gesprek. Ik wil niet alleen weten waar je naartoe wilt, maar ook wie je bent, wat je drijft en waarom eerdere pogingen niet werkten. Geen half werk, maar een aanpak die rekening houdt met jouw verleden en jouw specifieke behoeften.


Klinkt het idee van snel resultaat goed, maar wil je ook begrijpen hoe je daar kunt blijven?

Mijn filosofie is dat de reis even belangrijk is als het einddoel. We richten ons niet alleen op snel resultaat, maar op duurzame groei en begrip. Krachttraining is de sleutel tot een sterker en blijvend resultaat.


Na onze eerste babbel kijken we samen naar het plan dat precies past bij wat jij nodig hebt, met krachttraining als basis. Geen bullshit, gewoon een aanpak die aansluit bij waar jij mee zit en echte oplossingen biedt. 

Wat is er mogelijk als je doet wat je moet doen?

Het veranderen van je levenstijl gaat niet van de een op de andere dag. Dat is een proces waar je aan begint en ups en downs kent. Maar met de juiste begeleiding en coaching zul je merken dat je elke dag een stapje vooruit zult gaan.25 minuten PT: betaalbaar en efficiënt

Een greep uit de mensen die je voor gingen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Krachttraining kan ik je zeker aanraden vanuit Fit Together voor de mentale gezondheid. Gezien de huidige werkdruk in de zorg, waar ik zelf in werkzaam ben. Dit zodat je gedachtes even uit staan en je echt kunt ontspannen door fysiek bezig te zijn onder leiding. Leiding op een stimulerende manier waar rekening wordt gehouden met je draagkracht.

Miranda Verweij
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Allereerst, Remko is een buitengewoon fijn mens. Het is altijd een feestje om bij hem te trainen. Daarnaast is hij een grote stimulans bij een 'op maat gemaakt' traject van spieropbouw en gewichtverlies. Woon je in de omgeving van de bollenstreek? Maak een afspraak bij Remko en ga naar Fit Together!


Matthijs van der Meer

ONE DAY OR DAY ONE?

You decide!

Zet nu de eerste stap naar je doel: dit zijn de stappen die je daarvoor moet nemen

  • STAP 1: Vul het intakeformulier in
  • STAP 2: Ik nodig je uit voor een kennismaking
  • STAP 3: Ben jij echt gemotiveerd? Dan plannen we samen je eerste training.
Zet je eerste stap!
Stap 2 zet ik voor jou

When you put in the work, i'll meet you halfway!