Private Coaching: Waar Resultaten Spreken

Klaar om voor echte resultaten? Laten we samen werken aan een sterker, gezonder en badass versie van jezelf. No excuses, just action!

Laten we meteen kennismaken

Private Coaching: waar kracht wordt gesmeed en excuses worden verpletterd!

Jij bepaalt waar, ik bepaal hoe!

Train waar je maar wilt, kies je eigen sportschool. Ik lever de online coaching die je nodig hebt om elk doel te verpletteren.

Directe lijn naar succes

Geen omwegen. Geen tussenpersonen. Met direct contact met mij leg je verantwoording af voor elke squat, elke rep en elke snack. We werken samen aan jouw doelen, en ik ben hier om je accountable te houden.

Fysiek sterker, Punt.

Spiermassa opbouwen of vet verliezen - dat is waar het om draait. Geen poespas, alleen keiharde resultaten.

Mijn struggle, jouw succes

Ik ben niet begonnen als een fitnessfreak. In 2010 was ik te zwaar, onregelmatig in levensstijl en ongezond. Mijn eigen transformatie heeft mijn passie voor fitness ontbrand. Ik begrijp jouw reis omdat ik die zelf heb doorlopen.

Consistentie boven motivatie

Motivatie is leuk, maar discipline en consistentie? Dat is waar de magie gebeurt. Ik geloof niet in holle woorden, ik geloof in resultaten die je kunt zien en voelen.

Mentale transformatie

Maar het gaat niet alleen om fysieke veranderingen. Het gaat om een mentale transformatie. We tackelen niet alleen de gewichten, maar ook de mindset. Samen gaan we de uitdagingen aan, en ik daag je uit om je comfortzone te verlaten. Want pas als je je grenzen verlegt, groei je.

Private Coaching, waarom?

Specifieke doelen en behoeften

Als je specifieke fitnessdoelen hebt, zoals gerichte spieropbouw, vetverlies, of krachttoename, is Private Coaching ideaal. De begeleiding is volledig afgestemd op jouw individuele behoeften en doelen.

Behoefte aan persoonlijke aandacht

Als je waarde hecht aan persoonlijke aandacht en direct contact met een coach, is Private Coaching perfect. Dit zorgt voor een intensievere begeleiding en meer betrokkenheid bij jouw traject.

Accountability en motivatie

Als je iemand nodig hebt die je accountable houdt en motiveert, is Private Coaching de juiste keuze. Het directe contact met mij zorgt voor een hogere mate van verantwoordelijkheid en stimuleert consistentie.

Fysieke uitdagingen

Bij fysieke uitdagingen, zoals blessures of medische aandoeningen, kan Private Coaching zorgen voor een veilige en effectieve trainingsaanpak die aangepast is aan jouw individuele situatie.

Flexibiliteit in locatie

Als je graag op verschillende locaties traint en de vrijheid wilt behouden om in diverse sportscholen te trainen, biedt Private Coaching de nodige flexibiliteit zonder concessies te doen aan de begeleiding.

Mentale transformatie

Als je niet alleen fysieke, maar ook mentale veranderingen wilt ervaren en bereid bent om uitdagingen aan te gaan, past Private Coaching goed bij jou. Het focust niet alleen op het lichaam, maar ook op het versterken van de mindset.

Private Coaching is niet geschikt voor je als jij:


 1. Onwillig bent om verantwoording af te leggen:
  Als jij niet bereid bent om eerlijk en regelmatig verantwoording af te leggen voor je acties en voortgang, kan Private Coaching minder effectief zijn. Dit type coaching vereist betrokkenheid en open communicatie.

 2. Voorkeur geeft voor groepsdynamiek:
  Sommige mensen gedijen beter in een groepsomgeving waar ze worden gemotiveerd door anderen. Als je geniet van de energie en competitie van een groepstraining, past Private Coaching mogelijk niet bij jouw voorkeur.

 3. Strikte budgetbeperkingen hebt: 
  Private Coaching kan gepaard gaan met hogere kosten in vergelijking met andere trainingsvormen. Als je een strikt budget hebt en andere financiële prioriteiten, is het misschien niet de meest geschikte optie voor jou.

 4. Volledige zelfstandigheid wenst:
  Als je absoluut geen begeleiding wilt en liever volledig zelfstandig traint zonder input van een coach, is Private Coaching mogelijk overbodig voor jou.

 5. Tijdsbeperkingen of onregelmatige planning hebt:
  Private Coaching vereist toewijding aan een consistent trainingsprogramma. Als je te maken hebt met frequente reizen, onregelmatige werktijden of andere tijdsbeperkingen, kan het lastig zijn om het maximale uit deze vorm van coaching te halen.

 6. Onrealistische verwachtingen of haast hebt om resultaten te zien:
  Private Coaching vergt tijd en consistentie. Als je op zoek bent naar snelle, onrealistische resultaten of niet bereid bent om geduldig aan je doelen te werken, is het misschien niet de beste keuze.

  Elke persoon is uniek, en wat wel of niet geschikt is, hangt af van individuele voorkeuren en omstandigheden. Het is altijd belangrijk om eerlijk naar jezelf te kijken en realistische verwachtingen te hebben bij het kiezen van een trainingsaanpak.

Vijf voordelen van Private Coaching

 • Gerichte zelfstandigheid:
  Train waar het jou uitkomt, maar met de gerichte begeleiding die je nodig hebt. Je behoudt de vrijheid van zelfstandig trainen in je eigen sportschool, maar met de specifieke aanwijzingen en schema's van mij als ervaren coach.

 • Directe accountability:
  Tijdens persoonlijk contact met mij leg je verantwoording af voor je acties en voortgang. Deze directe accountability houdt je scherp en gemotiveerd, waardoor je meer betrokken raakt bij het behalen van jouw doelen.

 • Fysieke resultaten zonder gedoe:
  Of je nu spiermassa wilt opbouwen of vet wilt verliezen, de focus ligt op keiharde resultaten zonder onnodige poespas. Geen wondermiddeltjes, alleen effectieve training en begeleiding voor tastbare veranderingen.

 • Ervaring uit echte struggle:
  Als jouw coach begrijp ik jouw reis omdat ik die zelf heb doorgemaakt. Ik ken de struggle uit eigen ervaring; ik begrijp je uitdagingen. Verwacht geen gedoe, alleen directe, effectieve begeleiding.

 • Mentale transformatie en uitdagingen omarmen:
  Het gaat niet alleen om fysieke veranderingen, maar ook om een mentale transformatie. Private Coaching daagt je uit om je comfortzone te verlaten, grenzen te verleggen en persoonlijke groei te omarmen. Dit resulteert in een sterkere mindset en blijvend zelfvertrouwen.

  Klaar om de voordelen van Private Coaching te ervaren? Neem contact op en zet die eerste stap naar een krachtigere, gezondere versie van jezelf!


Dit is voor mij!

ONE DAY OR DAY ONE?

You decide!

Zet nu de eerste stap naar je doel: dit zijn de stappen die je daarvoor moet nemen

 • STAP 1: Vul het intakeformulier in
 • STAP 2: Ik nodig je uit voor een kennismaking
 • STAP 3: Ben jij echt gemotiveerd? Dan plannen we samen je eerste training.
Zet je eerste stap!
Stap 2 zet ik voor jou

When you put in the work, i'll meet you halfway!