Als het voor mij werkt, werkt het ook voor jou! 

  • Vind je hardlopen net als ik helemaal niks?
  • Werken hardloopschema's en apps niet voor jou?

Download dan gratis mijn e-book.

Ik ben ervan overtuigd dat wat voor mij werkt, ook voor jou kan werken.

Waarom standaard hardloopschema's en apps niet het gewenste resultaat geven, en hoe jij toch makkelijk kunt leren hardlopen. Ontvang hieronder mijn GRATIS hulp en advies!

50%
Ja, ik wil ook waardevolle tips per mail ontvangen!
Je gegevens zijn veilig bij Fit Together.
Gratis download
 

Waar begin je als je geen hardloper bent?

Ik ben ab-so-luut geen hardloper. Verre van zelfs. De eerste stap én de laatste vind ik vreselijk en alles daar tussen in nog erger. Je kunt wel stellen dat ik een hekel heb aan hardlopen.... jij waarschijnlijk ook anders was je dit niet aan het lezen 😉.