PGT: Krachtige verandering, betaalbaar resultaat!

Ontdek Personal Group Training - Samen sterker, geen gedoe. Alleen resultaten!

Laten we meteen kennismaken

Geen poespas, alleen resultaten

Betaalbaar

Geniet van de voordelen van trainen met een personal trainer, maar dan voor een aantrekkelijk tarief omdat je de kosten deelt met andere gemotiveerde deelnemers.

Besloten

PGT biedt krachttraining in een besloten groep (max 6 personen), waarbij we gezamenlijk werken aan doelgerichte krachtoefeningen die écht impact hebben op jouw fysiek. Denk aan squats, deadlifts, lunges, TRX - alles wat jouw sterker maakt.

Doelgericht

Doelgericht trainen betekent gericht en efficiënt werken aan jouw specifieke fitnessdoelen. Of het nu gaat om spieropbouw, vetverlies of conditieverbetering, elke oefening is strategisch gekozen om jou dichter bij je doel te brengen. Het is een slimme, doelbewuste aanpak voor maximale resultaten in minimale tijd.
Remko helpt en motiveert ons enorm. Door de kleinschaligheid en zijn (persoonlijke) begeleiding helpt hij je om je doelen te halen en zelfs om uiteindelijk je doel(en) te overstijgen. Juist de kleinschaligheid geeft me een stok achter de deur om daadwerkelijk te gaan sporten. Je wordt al snel gemist als je niet komt opdagen. Bij de grotere sportscholen heb je dat niet en was voor mij een reden om bij Remko te gaan trainen.
Het leuke is dat het niet alleen maar krachttraining is, maar je kunt zelfs bootcampen en trainen en jezelf voorbereiden en opwerken om aan obstacle runs mee te doen. Gelukkig sta je er niet alleen voor! Remko helpt en motiveert je en het leuke is dat hij zelf ook meedoet en meeloopt tijdens te trainingen en runs wat heel erg helpt om je over de streep te trekken letterlijk en figuurlijk.
Jaap Schoonderbeek

Is personal training nét niet haalbaar? Maar wil je wel graag met mij aan de slag?

Wil je écht die krachtige verandering ervaren? De extra power voelen stromen? Snel afscheid nemen van overtollige kilo's zonder gedoe? Ontdek dan de kracht van Personal Group Training (PGT) - de perfecte match voor jouw fitnesswensen!

  • Betaalbaar met persoonlijke begeleiding:

Geniet van de voordelen van trainen met een personal trainer, maar dan voor een aantrekkelijk tarief omdat je de kosten deelt met andere gemotiveerde deelnemers.

  • Geen eindeloze cardio sessies:

Zeg vaarwel tegen eindeloze cardiosessies. Als jouw doel is om een strakker en energieker lichaam te bereiken, zoek dan niet verder.

  • Besloten groepstraining:

PGT biedt krachttraining in een besloten groep (maximaal 6 personen), waarbij we gezamenlijk werken aan doelgerichte krachtoefeningen die écht impact hebben op jouw fysiek. Denk aan squats, deadlifts, lunges, TRX - alles wat jouw spieren laat opbloeien.

  • Sterkere spieren, sterkere jij:

Sterkere spieren betekenen een sterkere versie van jezelf. De toename in spierkracht zorgt bovendien voor een verhoogde vetverbranding. Het verliezen van kilo's wordt een fluitje van een cent.

  • Diverse mogelijkheden en adviezen:

Ontdek diverse mogelijkheden om jouw persoonlijke doelen te bereiken, eventueel aangevuld met voedingsbegeleiding

  • Geen poespas, alleen resultaten: 

Geen gedoe, alleen maar resultaten die aansluiten bij wat jij nodig hebt.


Ben jij er klaar voor om te stralen?!

Wat is er mogelijk als je doet wat je moet doen?

Het veranderen van je levenstijl gaat niet van de een op de andere dag. Dat is een proces waar je aan begint en ups en downs kent. Maar met de juiste begeleiding en coaching zul je merken dat je elke dag een stapje vooruit zult gaan.Een greep uit de mensen die je voor gingen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Ik heb bij Remko de personal group training gedaan. Het is heel fijn dat je bij Fit Together in je eigen tempo kunt trainen, maar dat je toch samen bent in een klein (gezellig) groepje! En zeker met resultaten door de goede oefeningen die je aangeleerd krijgt!

Laura Kluft
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Allereerst, Remko is een buitengewoon fijn mens. Het is altijd een feestje om bij hem te trainen. Daarnaast is hij een grote stimulans bij een 'op maat gemaakt' traject van spieropbouw en gewichtverlies. Woon je in de omgeving van de bollenstreek? Maak een afspraak bij Remko en ga naar Fit Together!


Remko is een enthousiaste trainer die jou als sporter erg kan motiveren. Er wordt goed op je houding en de techniek gelet met de uitvoering van de oefeningen. Daarnaast is het sparren over voedings- en sportpatronen erg verhelderend door de duidelijke uitleg. Ik sport er inmiddels alweer vier jaar, begonnen met de bootcamps en vervolgens fan van de personal group training. De kleine groepen zijn fijn en sociaal. Aanrader!
Vera Steenvoorden

ONE DAY OR DAY ONE?

You decide!

Zet nu de eerste stap naar je doel: dit zijn de stappen die je daarvoor moet nemen

  • STAP 1: Vul het intakeformulier in
  • STAP 2: Ik nodig je uit voor een kennismaking
  • STAP 3: Ben jij echt gemotiveerd? Dan plannen we samen je eerste training.
Zet je eerste stap!
Stap 2 zet ik voor jou

When you put in the work, i'll meet you halfway!