Remko Molenkamp: Jouw personal coach voor succes en groei!

Bereik jouw doelen met een coach die je begrijpt!

Laten we meteen kennismaken

Remko Molenkamp: Jouw personal coach voor succes en groei!

Bereik jouw doelen met een coach die je begrijpt!

Laten we meteen kennismaken

“You don’t know what I’ve been through” ~ Eminem

Herinner je je nog de legendarische rapbattle uit de film 8 Mile nog? Als jij van mijn generatie bent (geboren in '79), klinkt dit je vast bekend in de oren. Eminem deelde alles wat tegen hem gebruikt kon worden, en dat raakte me diep. Niemand kent de exacte uitdagingen die ik heb overwonnen, net zoals niemand de specifieke strijd kent die jij hebt geleverd.


Ik ben Remko Molenkamp, een coach met levenservaring en een passie voor groei. Mijn reis omvat het overwinnen van gewichtsproblemen, huwelijk en scheiding, vaderschap van drie prachtige kinderen, en het herontdekken van liefde. Ik ben niet alleen een coach, maar iemand die begrijpt waar jij doorheen gaat.

Wat mag je van mij verwachten?

Ik ben niet zomaar een coach; ik ben degene die je een schop onder je kont geeft als dat nodig is, die je verantwoordelijk houdt voor je resultaten. Ik garandeer dat jij doet wat nodig is om jouw gewenste resultaten te behalen. Ik begrijp jouw verleden en jouw doelen voor de toekomst.

Onze samenwerking is gebaseerd op vertrouwen, de sleutel tot succes. Jij vertrouwt erop dat ik het beste in je naar boven haalt, en ik vertrouw erop dat jij alles doet om jouw doelen te bereiken. 

Geen excuses, alleen actie!

Wat je nog meer over mij moet weten

Ik ben politiek incorrect, hou van zwarte humor, geniet van uit eten gaan, en ja, ik heb een hekel aan hardlopen, maar ik doe het wel. Ik ben gek op obstacle running en een goede kop koffie met appeltaart. 

Ik zie graag mensen groeien, koester een liefde voor Zweden, ben vader van drie prachtige kinderen en een trotse "catdad" van 2 Maine Coons. Als fervent Netflix-kijker, fitness liefhebber en hiphopfan, omarm ik het leven volledig.

Genoeg over mij... het is tijd voor actie! 🚀 Laten we samen kijken of er een klik is om jouw succesvolle reis te beginnen. Het hoeft geen "match made in heaven" te zijn, maar wel de perfecte klik voor jouw succes.

When you put in the work, i'll meet you halfway!