25PT: Snel, effectief, geen gedoe

Omdat jij al genoeg tijd kwijt bent!

Laten we meteen kennismaken
Personal Training, krachttraining kan ik je zeker aanraden vanuit Fit Together voor de mentale gezondheid. Gezien de huidige werkdruk in de zorg, waar ik zelf in werkzaam ben. Dit zodat je gedachtes even uit staan en je echt kunt ontspannen door fysiek bezig te zijn onder leiding. Leiding op een stimulerende manier waar rekening wordt gehouden met je draagkracht.
Miranda Verweij

Klaar om wat pit in je workout te gooien, maar geen zin in dat hele gedoe rondom personal training? 

No worries! Ik snap dat je een druk leven hebt tussen je job, kids, en alles wat daarbij hoort. Maar hier komt de deal: een 25-minuten durende personal training sessie, oftewel 25PT, is jouw geheime wapen om fit te worden zonder gedoe.


 • Voor de vrouwen on the go:
  In die 25PT-sessie focus ik specifiek op jouw doelen. Geen tijd verspillen, we gaan direct naar de kern. Het is niet alleen snel en effectief, maar het past ook perfect in jouw drukke en chaotische schema.

 • Doei, standaard workouts:
  Als afvallen en een killer figuur jouw doelen zijn, zit je hier goed. We richten ons vooral op benen, billen en rug, want laten we eerlijk zijn, daar draait het om. Bye bye, standaard workouts. Hello, persoonlijke aanpak.

 • Geen bullshit, gewoon resultaten:
  Geen gedoe met spiergroepen waar je niks om geeft. We pakken de essentials aan, zodat je niet alleen slanker wordt, maar ook sterker en gezonder. No bullshit, gewoon resultaten.

 • Geen excuses, alleen actie:
  Druk schema? Geen excuses meer. Of je nu een ochtendmens bent, je lunchpauze wilt benutten, of na het werk de boel in beweging wilt zetten, die 25PT-sessies passen in jouw planning.

 • Fit worden zonder gedoe voor een prikkie:
  Personal training klinkt misschien als iets voor celebs met dikke portemonnees, maar here's the real talk: het kost je niet meer dan een snelle lunch. En wat je terugkrijgt? Een sterker, gezonder en zelfverzekerder jij. Dus vergeet die dure koffie en investeer in jezelf. Het is niet alleen goed voor je lijf, maar ook voor je mindset. No excuses, alleen maar gains! 💪🌟


Kortom, als je als badass vrouw je workout game wilt upgraden zonder gedoe, dan is die 25PT-sessie de way to go. Geen bullshit, gewoon keiharde resultaten. Slide in mijn DMs en laten we samen jouw fitnessdoelen crushen! 💪✨

Een greep uit de dames die je voor gingen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ik sport sinds 1,5 jaar bij Fit Together en doe dit met heel veel plezier! Ik was op zoek naar een personal trainer en zo kwam ik bij Remko terecht. Vanuit 1x per week PT train ik inmiddels 2 tot 3 keer per week door nog een personal groepstraining te doen en daarnaast regelmatig aan een bootcamp- of een andere extra training die wordt aangeboden deel te nemen. Grote pluspunten zijn voor mij de kleinschaligheid, de persoonlijke benadering, de flexibiliteit in bijv. vakanties en de gezelligheid doordat je elkaar kent. Daarnaast ben ik aangestoken met het obstakel-run-enthousiasme en haal veel voldoening uit het samen voorbereiden op en meedoen aan obstakel runs. Ik kan zeggen dat ik nu 1,5 jaar verder een stuk fitter en sterker ben en een heel fijn samen gevoel ervaar: Fit Together doet zijn naam eer aan!

Jolanda Salman
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fit Together biedt een mooi pakket waarin je kunt kiezen voor persoonlijke training, kleine groepen of Bootcamp. Inmiddels heb ik van alles geprobeerd en dat is te danken aan het coachingstalent van Remko. Hij heeft mij over drempels geholpen, uitgedaagd en steeds een passend programma geboden.
Dat ik niet op een vaste dag of tijd kan sporten is nooit een probleem geweest, zowel in Personal training als bij de groepstraining, top!

Ander half jaar geleden starte ik met een slechte conditie en de gedachte dat sporten niet voor mij was weg gelegd. Dankzij Remko durf ik nu te zeggen dat ik kan sporten en sta ik een stuk fitter in het leven!

Denise Esser

ONE DAY OR DAY ONE?

You decide!

Zet nu de eerste stap naar je doel: dit zijn de stappen die je daarvoor moet nemen

 • STAP 1: Vul het intakeformulier in
 • STAP 2: Ik nodig je uit voor een kennismaking
 • STAP 3: Ben jij echt gemotiveerd? Dan plannen we samen je eerste training.
Zet je eerste stap!
Stap 2 zet ik voor jou

When you put in the work, i'll meet you halfway!