25PT: Snel, effectief, geen gedoe

Klaar met doe-het-zelven?

Laten we meteen kennismaken

Stop met aanklooien, start gewoon met 25PT!

Loop jij ook vaak maar wat aan te klooien in de gym? Zonder echte begeleiding, omdat je denkt dat je het wel zelf kunt? 

Je bent niet alleen. Veel mannen hebben deze neiging. Maar laten we real zijn, soms heb je een beetje sturing nodig om écht resultaat te zien.


 • Geen tijd voor halve maatregelen:
  Voor veel mannen is een goede fysiek cruciaal. Niemand wil afgaan bij zijn vrienden op het strand, toch? Laten we serieus aan de slag gaan, zonder half werk.

 • Strandfit zonder excuses:
  Ik snap dat je niet wilt achterblijven. Dus laten we die mindset van "maar iets doen" achter ons laten en streven naar het creëren van een goed fitnesslichaam waar je trots op kunt zijn.

 • Next-level training zonder poespas:
  Je hebt vast weleens gehoord van hypertrofie (laten we dat woord verder vermijden). Nou, het is een favoriete methode voor velen van ons. Simpel gezegd: we gaan voor groei, kracht en een lichaam waar jij 's zomers graag mee pronkt.

 • Ochtendgloren voor ondernemers:
  Avondtraining is prima, maar voor de ondernemers onder ons is de ochtend de key. Een fitte start van de dag maakt je niet alleen energiek, maar ook productiever in je business. Time to conquer the day! #windeochtend

 • Resultaten zonder gedoe:
  Laten we eerlijk zijn, jij wilt efficiëntie in je drukke agenda.. Daarom zijn die 25PT-sessies perfect. Geen gedoe, gewoon keiharde resultaten die we nodig hebben.

Dus, mannen, zullen we die DIY-mentaliteit achterwege laten en serieus werk maken van jouw fysiek. Geen excuses, geen half werk, alleen maar resultaten die jou laten shinen. Start jouw fitnessreis vandaag nog en ervaar wat echte begeleiding voor jou kan betekenen! 💪🏖️


Na een zware periode heb ik de keuze gemaakt te gaan sporten, maar ik wilde niet zomaar een sportschool abonnement afsluiten en uiteindelijk niet meer gaan. Ik was opzoek naar een sportschool waar je gemotiveerd wordt het beste uit jezelf te halen. Waar een combinatie van PT en PGT mogelijk was, uiteindelijk kwam ik bij Remko terecht. Hij heeft mij geholpen er weer boven opu te komen. Het trainen in groepsverband geeft voor mij een stok achter de deur om te gaan, zeker ook omdat je je sport momenten moet inplannen. Tijdens PGT wordt je ook goed begeleid, let op je houden en ja 5x 8 herhalingen niet halverwege stoppen omdat het te zwaar is. Na een half jaar sporten hup 5 km roeien 1,5 min planken, 1,5 wal sit en 100 box step ups 95kg deadliften, bootcampen, strong viking runs en het gewoon allemaal doen.

Enorm bedankt remko, je verdient de prijs PTer van het jaar. Ik blijf met enorm veel plezier sporten en dat zal ik komend jaar ook zeker blijven doen.
Michael Bonnema

Wat is er mogelijk als je doet wat je moet doen?

Het veranderen van je levenstijl gaat niet van de een op de andere dag. Dat is een proces waar je aan begint en ups en downs kent. Maar met de juiste begeleiding en coaching zul je merken dat je elke dag een stapje vooruit zult gaan.


null

Een greep uit de mannen die je voor gingen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Allereerst, Remko is een buitengewoon fijn mens. Het is altijd een feestje om bij hem te trainen. Daarnaast is hij een grote stimulans bij een 'op maat gemaakt' traject van spieropbouw en gewichtverlies. Woon je in de omgeving van de bollenstreek? Maak een afspraak bij Remko en ga naar Fit Together!

Matthijs van der Meer
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Goede begeleiding en leuke oefeningen!
Bart Cornelisse
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Zeer fijne plek om te sporten met een goede instructeur
Bart Mens

ONE DAY OR DAY ONE?

You decide!

Zet nu de eerste stap naar je doel: dit zijn de stappen die je daarvoor moet nemen

 • STAP 1: Vul het intakeformulier in
 • STAP 2: Ik nodig je uit voor een kennismaking
 • STAP 3: Ben jij echt gemotiveerd? Dan plannen we samen je eerste training.
Zet je eerste stap!
Stap 2 zet ik voor jou

When you put in the work, i'll meet you halfway!